Semantis uit de startblokken

Semantis uit de startblokken

Met veel plezier kondig ik, Wilco van Doorn, aan dat vanaf vandaag, vrijdag 1 september mijn freelance onderneming, Semantis, officieel van start gaat. Met een breed scala aan communicatiediensten ondersteun ik bedrijven die sterk hechten aan duurzaamheid, inclusiviteit en diversiteit.

Met jarenlange ervaring in het communicatiedomein, streef ik altijd naar positieve veranderingen in onze maatschappij. Mijn focus op duurzaamheid, inclusiviteit en diversiteit stelt mij in staat om bedrijven te begeleiden bij het verwezenlijken van hun doelen, terwijl ze tegelijkertijd een positieve invloed uitoefenen op de samenleving.

‘Ik ben ontzettend enthousiast over deze nieuwe fase in mijn loopbaan,’ aldus Wilco van Doorn, de oprichter van Semantis. ‘Met Semantis combineer ik mijn passie voor communicatie met mijn inzet voor duurzaamheid, inclusiviteit en diversiteit. Op deze manier ondersteun ik bedrijven die zich inzetten voor een betere wereld.”

Semantis biedt een uitgebreid scala aan communicatiediensten, variƫrend van strategische communicatieplanning en merkpositionering tot beheer van sociale media, contentcreatie en public relations. Daarbij werk ik nauw samenwerken met bedrijven om hun verhalen op krachtige wijze over te brengen, hun reputatie te versterken en hun maatschappelijke impact te vergroten. Dit alles zal ik realiseren met behulp van een uitgebreid netwerk van gelijkgestemden.

Bedrijven die geĆÆnteresseerd zijn in de diensten van Semantis, nodig ik van harte uit om contact op te nemen. Ik ben bereikbaar via wilco@semantis.nl of bel/app naar 06-51 304 604. Of kijk op mijn site www.semantis.nl voor meer informatie.

Over de auteur

administrator