Over Semantis

Semantis is een freelance marketing &communicatiebureau opgericht door Wilco van Doorn, met een focus op het versterken van merken voor een betere toekomst. Het bureau biedt een breed scala aan diensten, variërend van strategische communicatie en branding tot duurzaamheidsadvies, met als doel merken te helpen groeien en tegelijkertijd positieve verandering teweeg te brengen.

Met ruim 20 jaar ervaring als senior communicatieadviseur bij Facilicom Group ben ik een enthousiaste en vakkundige professional voor al jouw marketing- en communicatieprojecten. Van het ontwikkelen van persberichten en content marketing strategieën tot social media campagnes. Na een succesvolle periode bij Facilicom Group ben ik op 1 september 2023 gestart met mijn eigen marketing- en communicatiebureau, Semantis. Hier richt ik me op organisaties die duurzaamheid, inclusiviteit en diversiteit hoog in het vaandel dragen.

Semantis is een eerbetoon aan de kunst van semantiek – de kracht van woorden en betekenis. Mijn passie voor taal en betekenis vormt de kern van alles wat ik doe. Het verfrissende groen in het logo symboliseert duurzaamheid en inclusiviteit. Ik geloof in het beschermen van de planeet en het waarderen van elke stem. Het logo, met vloeiende druppels die een elegante ‘S’ vormen, staat voor duurzaamheid en samenwerking.