Over Wilco

Ik ben een ondernemende, enthousiaste, vakkundige, leergierige man van 49 jaar. Met mijn ruim twintig jaar ervaring als senior communicatieadviseur bij Facilicom Group, ben ik jouw go-to professional voor al je marketing- en communicatiebehoeften.

Mijn tijd bij Facilicom Group wat een geweldige rit was dat. Gedurende meer dan twee decennia was ik als een senior communicatieadviseur betrokken bij allerlei spannende projecten. Van het smeden van persberichten tot het vormgeven van inspirerende websites, van het uitstippelen van content marketing strategieën tot het fijnslijpen van social media campagnes, ik heb het allemaal met passie gedaan. Het aansturen van creatieve bureaus en het stimuleren van mijn collega’s was voor mij de kers op de taart – want communicatie is niet alleen mijn werk, het is mijn passie.

Op 1 september 2023 begon ik een nieuw hoofdstuk als trotse eigenaar van Semantis, mijn eigen marketing- en communicatiebureau. Met Semantis zet ik mij in voor organisaties die duurzaamheid, inclusiviteit en diversiteit hoog in het vaandel hebben staan. Mijn doel is om het verschil te maken voor bedrijven die zelf ook een positieve impact willen creëren. Samen kunnen we groeien en verandering teweegbrengen.

Naast mijn professionele leven ben ik ook een familieman. Samen met mijn vriendin en ons driejarige dochtertje geniet ik van avonturen buitenshuis. En als ik niet aan het werk ben, kun je me vinden in Wassenaar, waar ik met toewijding werk aan het vergroenen van onze gemeenschap. Als klimaatburgemeester, ambassadeur van ‘gezonde tuinen‘ en actief deelnemer aan initiatieven zoals NL-doet en Cleanup day, zet ik me in voor een betere wereld om ons heen. Ook in de lokale politiek ben ik betrokken, want ik geloof dat verandering begint bij de basis – ons prachtige dorp.

En laten we niet vergeten dat ik een actieve levensstijl omarm. Ik ben een gepassioneerde (golf)surfer, een liefhebber van vakanties en een fanatieke wintersportliefhebber. En als de gelegenheid zich voordoet, geniet ik graag van een goed glas wijn en een heerlijk gerecht op een gezellig terras, uiteraard in goed gezelschap.

Meer weten?

Wil je meer over mij weten? Stuur me dan gerust een e-mail en wie weet zitten we heel snel aan de koffie.

… of volg mij!