Websitebeheer

Ben je op zoek naar moeiteloos en zorgeloos websitebeheer? Zoek niet verder! Ik neem de last van onderhoud en optimalisatie van je website van je schouders, zodat jij je kunt richten op wat je het beste doet. Ondernemen.

Vanaf slechts €199,00 per maand kun je genieten van een volledig op maat gemaakt websitebeheerprogramma dat perfect aansluit op jouw unieke behoeften. Maar wat krijg je eigenlijk allemaal voor deze investering?

Laat je blog en nieuwartikelen plaatsen door Semantis. Heb je een persbericht verzonden, een blog of vlog laten maken door Semantis of een externe leverancier en heb je niet de tijd om deze content ook een plek te geven op je eigen site, dan zorgen wij ervoor dat het de plek krijgt die het verdient.

Navigeer soepel door een website die geoptimaliseerd is voor gebruiksgemak. Ik zorg voor de juiste leesbaarheid en navigatie, waardoor bezoekers gemakkelijk vinden wat ze zoeken en langer op je site blijven.

Of het nu gaat om het implementeren van formulieren voor directe interactie met je klanten, het toevoegen van een overtuigende portfoliopagina of het inrichten van een vacaturepagina – ik breid je website uit met de functionaliteiten die jouw bedrijf nodig heeft.

Met meer dan 100 succesvolle websites in mijn portfolio, heb ik de inzichten om je site beter zichtbaar te maken voor zoekmachines. Ik optimaliseer teksten, afbeeldingen en andere inhoud, zodat je website hoger in de zoekresultaten verschijnt en meer bezoekers aantrekt.

Nieuwsgierig geworden hoe Semantis jou kan helpen?

Doe me dan een belletje, een appje of een mailbericht.