Content marketing

Geen enkel merk is hetzelfde en daarom biedt Semantis content marketing strategieën op maat. Of je nu een start-up bent die op zoek is naar een vliegende start, of een gevestigd merk dat op zoek is naar vernieuwing, ik sta klaar om samen met jou de perfecte aanpak te ontwikkelen. Met een trackrecord van content marketing implementaties voor gerenommeerde merken, heb ik bewezen dat we niet alleen praten, maar ook leveren.

Ik heb een bewezen staat van dienst als het gaat om content marketing. Met trots heb ik content marketing geïmplementeerd bij Facilicom Group, waarbij ik aan de wieg stond van een communicatierevolutie in de facilitaire markt. Ik werkte toentertijd nauw samen met de concerndirectie en commercieel directeuren van verschillende divisies, en samen hebben we strategieën opgesteld die niet alleen uniek waren, maar ook meetbaar succesvol.

Ik geloof dat content geen luxe is, maar een noodzaak. En we kunnen al starten met content markting voor jouw bedrijf voor € 475,00 per maand – een investering in de groei van jouw merk.

Nieuwsgierig geworden hoe Semantis jou kan helpen?

Doe me dan een belletje, een appje of een mailbericht.